SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  PnLeela on Sun Nov 16, 2008 5:05 am

Hi kelas,
Akhirnya peperiksaan akan menjelang dalam dua hari lagi Cool
Saya mengucapkan selamat maju jaya kepada kamu saya . Harap kamu dapat menjawab soalan dengan cemerlang. Pastikan pembahagian masa itu sesuai dan membolehkan kamu menjawab kelima-lima bahagian dengan lengkap dan tepat.
Mulakan setiap soalan di muka baru..jawab dengan penuh keyakinan. Kamu boleh!

BEST WISHES AND BEST OF LUCK IN UR EXAMS Smile

Jangan lupa membimbing adik-adik kamu yang lain diforum, selepas peperiksaan. Sentiasa beri tips dan bincang isu-isu utama di sini walaupun kamu sudah tamat F6. saya sangat harap forum ini telah membantu kamu dalam Pengajian Am. Nyatakan pandangan anda dan beri cadangan untuk meningkatkan mutu forum

Jumpa lagi
Very Happy Pn Leela

PnLeela
Admin

Posts : 380
Join date : 2008-01-03

View user profile http://pengajianam900.forumotion.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  Ultima Lucifer on Sun Nov 16, 2008 5:26 am

Cikgu~
Walaupun saya tidak bagus dalam PA.. tapi saya akan cuba sedaya upaya..
cikgu dan forum ini serta rakan-rakan sekalian memang telah banyak membantu saya..

saya mengucapkan terima kasih~~ ^^
avatar
Ultima Lucifer

Posts : 58
Join date : 2008-10-30
Location : Bukit Mertajam, Pulau Pinang~~

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  vinclam1314 on Sun Nov 16, 2008 5:29 am

Terima Kasih ke atas 'wish' cikgu.. haha.. tapi.. haiz.. semakin hari peperiksaan mari.. semakin kurang keyakinan dan kesihatan saya... haiz.. hampir hampir nak sakit ni... harap akan baik semula pada hari peperiksaan.. Biarlah Tuhan menunaikan harapan cikgu.. Smile

vinclam1314

Posts : 344
Join date : 2008-01-11
Age : 29
Location : Streamx

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  Ultima Lucifer on Sun Nov 16, 2008 5:46 am

Adik sakit juga ka~~ kekeke
abang baru saje sembuh... more over, lagi batuk semasa buat peperiksaan pada
12 disember~ Laughing
avatar
Ultima Lucifer

Posts : 58
Join date : 2008-10-30
Location : Bukit Mertajam, Pulau Pinang~~

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  vinclam1314 on Sun Nov 16, 2008 6:20 am

Ooo.. then rehat baik baik la... minum banyak air lagi.. harap Tuhan akan bless kami semua tidak sakit lagi pada peperiksaan... Kali Kedua sakit dalam peperiksaan kerajaan.. >< haiz.. Crying or Very sad

vinclam1314

Posts : 344
Join date : 2008-01-11
Age : 29
Location : Streamx

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  siewMei on Sun Nov 16, 2008 1:28 pm

terima kasih banyak-banyak cikgu atas ajaran cikgu..
adui..kesiannya abang tohwai...sakit masa genting ini?? jaga diri baik-baik tau?? rehat banyak-banyak dalam dua hari ini,lepas tu kita sama-sama duduk peperiksaan!! GAMBATEH!!!! kita jumpa selasa ini ya!!! jangan bangun lambat tau!! Smile

siewMei

Posts : 171
Join date : 2008-01-14
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

semoga berjaya

Post  girl on Mon Nov 17, 2008 6:08 pm

semoga berjaya semua!
aku hrp aku dpt menjawab soalan AM dgn baik.
aku akan cuba sedaya upaya.
Very Happy Very Happy Very Happy

girl

Posts : 4
Join date : 2008-11-17

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  Ultima Lucifer on Mon Nov 17, 2008 6:51 pm

cik Girl baru sahaja join ya.. hehe...
nice to meet you... selamat berkenalan.. ^^
ya.. peperiksaan dalam jangka masa beberapa jam sahaja... abang tidak boleh tidur lar..... T____T
avatar
Ultima Lucifer

Posts : 58
Join date : 2008-10-30
Location : Bukit Mertajam, Pulau Pinang~~

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  Ultima Lucifer on Tue Nov 18, 2008 9:32 am

fuahh~~!!! leganya rasa selepas peperiksaan PA..
carta pai bertingkat keluar~~
Tetapi bahagian E saya tak berapa sempat buat~
avatar
Ultima Lucifer

Posts : 58
Join date : 2008-10-30
Location : Bukit Mertajam, Pulau Pinang~~

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  vinclam1314 on Tue Nov 18, 2008 12:39 pm

Ahh... sama saja di sini... Hari Pertama hari yang tak baik untuk ku.. PA.. asyik buat salah... dah makan banyak masa... menyebabkan ku tidak dapat finish bahagian E.. >< haiz.. satu A dah hilang la.. Sad harap dapat B atau C saja... susah hati ni..
Kimia lagi teruk ni.. apa yang ku tau, tak keluar.. apa yang ku tak tau.. keluar saja.. >< haiz.. dah kesal tak buat persediaan baik baik ni.. ><

vinclam1314

Posts : 344
Join date : 2008-01-11
Age : 29
Location : Streamx

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  siewMei on Tue Nov 18, 2008 2:21 pm

Betul betul tu abang tohwai...saya juga,apa yang saya tau "dia" tak keluar!! kimia memang teruk!!! No tapi abang tohwai,kita tidak boleh berputus asa...masih ada peperiksaan lagi dan kita berusaha ya!!! Wink

siewMei

Posts : 171
Join date : 2008-01-14
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  girl on Tue Nov 18, 2008 2:48 pm

Ultima Lucifer wrote:cik Girl baru sahaja join ya.. hehe...
nice to meet you... selamat berkenalan.. ^^
ya.. peperiksaan dalam jangka masa beberapa jam sahaja... abang tidak boleh tidur lar..... T____T

yah..aku j0in smlm..tak leh nak tido..
aku pon 0n9 je keja..jmpa f0rum ne..
hurm...
aku tak c0nfident bhgn E..
aku panik jap tdi...
aku belek2 krts s0klan..
cri tafsir JADUAL..
sakit nya hati jadual tak kluar......
Mad Mad Mad

girl

Posts : 4
Join date : 2008-11-17

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  Ultima Lucifer on Tue Nov 18, 2008 3:11 pm

Ya~~ mengejutkan juga... jadual tak keluar..
nasib baik abang sempat habiskan carta pai tingkat...
kalau tak.. mesti mampuih...

hari ini.. esei agak mencabar pengetahuan juga ya..~~
tak apalah.. ada satu lagi kertas
avatar
Ultima Lucifer

Posts : 58
Join date : 2008-10-30
Location : Bukit Mertajam, Pulau Pinang~~

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  weichian_89 on Wed Nov 19, 2008 9:54 am

bagi saya memang nasib baik kerana tak keluar 2 carta tafsiran dalam bahagian E...wakaka... cheers
nak tanya sikit rakan kalian,sesiapa yang buat soalan 2 bagi bahagian D?
anda rasa terdapat kesalahan angka tak?
dengarnya ramai orang tersekat kat situ. Suspect


Last edited by weichian_89 on Thu Nov 20, 2008 3:01 pm; edited 1 time in total

weichian_89

Posts : 114
Join date : 2008-02-22
Age : 29
Location : batu caves

View user profile

Back to top Go down

am 2

Post  girl on Wed Nov 19, 2008 12:08 pm

aku jwb bhgn E (9). itupun aku tak tau nak hurai. aku jus salin je smua..

girl

Posts : 4
Join date : 2008-11-17

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  vinclam1314 on Wed Nov 19, 2008 1:13 pm

KAKAK WEI CHIAN... sangat gembira kerana dapat cari satu orang yang membuat graf komponen dengan saya.. hehe.. saya juga buat soalan itu.. dan sudah putus asa bahawa saya mungkin dapat 5 markah sebagai maximum dalam bahagian D dan E.. haiz.. susah hati la ni... PA.. haiz..
Soalan kedua di Bahagian D memang ada kesalahan... data dah salah tu.. macam mana nak buat? Sad kerajaan haruslah berikan markah bonus kepada data yang salah itu.. haha.. atau guru-guru yang mark juga perasan dan beri markah kasihan? hehe..

vinclam1314

Posts : 344
Join date : 2008-01-11
Age : 29
Location : Streamx

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  Ultima Lucifer on Wed Nov 19, 2008 4:00 pm

Setahu saya.. kami boleh menggariskan soalan yang mempunyai masalah kan?
Saya rasa tak akan ada masalah lah.. mereka akan tahu yang soalan itu mempunyai masalah... jadi harap-harap mereka akan memberi markah bonus lah.. ^^
avatar
Ultima Lucifer

Posts : 58
Join date : 2008-10-30
Location : Bukit Mertajam, Pulau Pinang~~

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  PnLeela on Thu Nov 20, 2008 8:10 am

hi kelas Smile

saya dah baca semua response tentang kertas peperiksaan STPM
Tidak perlu risau...kamu semua telah buat sebaik-baik mungkin.
Tahun 2006- tiada carta aliran----dua jadual
tahun 2007- tiada carta aliran-----gambarajah dan satu jadual
tahun 2008- tiada jadual----- dua carta aliran ( student boleh score) Very Happy

Buatlah peperiksaan lain dengan baik...skema jawapan untuk PA 2008 akan saya paparkan di sini untuk semua bahagian selepas kamu habis semua kertas STPM....tidak mahu ganggun fikiran kamu sekiranya anda silap disana sini

Jangan putus asa kerana..pemarkahan an greding hanya akan ditentukan selepas melihat prestasi calon pada keseluruhannya. Sekiranya soalan ada masalah...MPM akan memberi pertimbangan.

Semoga berjaya dan semua pengunjung forum mendapat A

Jumpa lagi Very Happy


Last edited by PnLeela on Thu Nov 20, 2008 10:37 am; edited 1 time in total

PnLeela
Admin

Posts : 380
Join date : 2008-01-03

View user profile http://pengajianam900.forumotion.com

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  vinclam1314 on Thu Nov 20, 2008 10:25 am

Urr.. Cikgu.. Class Bio sudah free.. haha... dah habis semua kertas dua.. sekarang sudah holiday.. hehe.. hanya tinggal kertas satu bagi semua sahaja.. sudah kurang banyak stress.. hari ini boleh tidur baik-baik ni.. hehe.. Very Happy

vinclam1314

Posts : 344
Join date : 2008-01-11
Age : 29
Location : Streamx

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  Ultima Lucifer on Thu Nov 20, 2008 10:35 am

Saya kena tunggu hingga selasa depan baru ada exam cheers
jadi boleh study cukup-cukup.. hehe
sunny
avatar
Ultima Lucifer

Posts : 58
Join date : 2008-10-30
Location : Bukit Mertajam, Pulau Pinang~~

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  siewMei on Thu Nov 20, 2008 11:43 am

vinclam1314 wrote:Urr.. Cikgu.. Class Bio sudah free.. haha... dah habis semua kertas dua.. sekarang sudah holiday.. hehe.. hanya tinggal kertas satu bagi semua sahaja.. sudah kurang banyak stress.. hari ini boleh tidur baik-baik ni.. hehe.. Very Happy

mana ada...minggu depan masih ada maths paper2 la,tapi sayaagak setuju dengan abng tohwai tentang satu pernyataan,iaitu bebanan tekanan tidak lagi begitu berat,hehe!! Razz dan sebaik sahaja saya pulang dari rumah hari ini,saya terus tidur hingga sekarang! haha.. Very Happy malam ini kena berusaha lagi gigih!!! selamat maju jaya kepada kawan-kawan semua ya!!!

siewMei

Posts : 171
Join date : 2008-01-14
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  vinclam1314 on Thu Nov 20, 2008 11:48 am

Haha... tadi saya sudah pun pergi meraikan hari ketamatan dengan kawan saya.. haha.. dah lupa masih ada banyak paper.. ><

vinclam1314

Posts : 344
Join date : 2008-01-11
Age : 29
Location : Streamx

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  siewMei on Thu Nov 20, 2008 12:12 pm

Amboi!!! abang tohwai ni memang tau cara relax oh!!!
Baru habis peperiksaan minggu ni dah pergi "celebrate"...
Belajar bersungguh-sungguh la abang tohwai,kalau tidak menyesal nanti!! Shocked

siewMei

Posts : 171
Join date : 2008-01-14
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  weichian_89 on Thu Nov 20, 2008 3:22 pm

nampaknya soalan 2 bagi bahagian D telah merunsingkan banyak orang...
nasib baik saya tak jawab soalan tu,kalau tidak mesti saya gila...haha...
tengoklah abang toh wai dan kakak siew mei tu memang relax...
bagusnya nampak kamu berdua boleh relax...
jangan terlupa belajar r...haha...
exam belum habis lagi...pening... pale

weichian_89

Posts : 114
Join date : 2008-02-22
Age : 29
Location : batu caves

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  Ultima Lucifer on Thu Nov 20, 2008 5:43 pm

Betul kata adik Wei Chian.. abang juga mula nak lupa diri selepas habis PA 2.. haha
main game online sampai sekarang... urr
abang rasa sudah tiba masanya nak belajar >.<
hehe bounce
avatar
Ultima Lucifer

Posts : 58
Join date : 2008-10-30
Location : Bukit Mertajam, Pulau Pinang~~

View user profile

Back to top Go down

Re: SELAMAT MAJU JAYA DALAM PEPERIKSAAN

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum